joi, 26 decembrie 2013

2014

    La sfarsit de an facem un bilant. Eu am avut destul timp zilele astea sa ma gandesc la multe lucruri. Legate de anul care se sfarseste in cateva zile, de toti ceilalti ani din trecut si de anul care vine.
   Pastrez in suflet si in viata mea numai oamenii si lucrurile importante. Imi duc mai departe doar planuri in care am pus suflet. Iau cu mine numai amintiri placute si zile cu soare si impliniri. Ceea ce las in urma nici nu mai conteaza. Sunt doar oameni si evenimente care nu isi aveau rostul in universul meu. Si de care ma bucur ca m-am despartit, ca s-au dus si nu mai sunt. 
   Ma mandresc cu atatea reusite in anul care a trecut. Victorii ale mele, care nu pot fi cumparate cu bani, care nu imi pot fi luate orice s-ar intampla. Ca a fost un varf de munte, o tiroliana, un blog, o zi pe plaja, toate astea m-au implinit intr-un fel pe care nu-l pot explica.
    In anul care vine imi doresc sa am aceeasi putere. Sa descopar lucruri si satisfactii noi. Imi doresc sa evoluez pe planul pe care mi l-am ales in cel mai constient mod. Pentru ca ma defineste. Imi doresc sa ofer zambete, sa aduc bucurii. Vreau sa fiu la fel de "fit" ca acum, sa am grija de minte, suflet si corp deopotriva. Si imi mai doresc muuulte zile calde si o vara lunga. Si un vis. Si o dragoste.



2 comentarii: