joi, 14 septembrie 2017

Din dragoste (bre)

   Am fost colegi, nu ne-am bagat in seama prea mult. El era gagiul ala care facea numai probleme, arogant si cam tantalau. Ne-am intalnit intamplator peste niste ani si am avut o tentativa de relatie, dar era agatat bine de fusta maica-sii, iar eu, in timp ce el o ducea pe doamna ma-sa la munte si la mare, m-am indragostit.. de altul.
   Si ne-am regasit din nou, ca in povesti. Mi-a zis ca sunt femeia vietii lui si eu ce puteam face? L-am crezut, desigur. Am ars-o asa romantic vreo cateva saptamani, pana am plecat la mare. Intr-o seara eu aveam chef de stat chill si plimbat pe plaja, iar omul m-a intrebat daca nu vreau sa ne vedem cu tovarasii lui in alta statiune. Incredere maxima in el. "Nu iubire, mergi tu, va distrati, eu ma plimb pe aici, ai grija daca bei sa ramai acolo, ne vedem dimineata la plaja, sa dormi, sa mananci, sa nu te traga curentul, tepuppa." 
   A plecat omu, eu am stat linistita. fast forward inapoi in Bucuresti, ceva nu-mi mirosea bine. Am zis ca-s paranoia. Ca bj-ul e prea bun sa plece la alta. Ca sexul e de vis si unde mai gaseste asa. Ca am grija de el sa fie hranit, hlizit, futut. Cum pizda lu doamna muma-sa sa plece la alta. 
   Si vorbim pe la un cinci, asa cum vorbeste lumea pe la un cinci, sa-si faca planuri pentru seara. Ca el adoarme si cand se trezeste ma suna. Ok. Se face opt, il sun, nu raspunde. Ma duc pana la el acasa, tatal lui, un Domn jos palaria, adoram sa stau ore in sir sa vorbesc cu el. Imi deschide Domnul Tata, fecioru nu era acasa, nem problem, stam-vorbim, dar totusi nu raspunde. Pai a plecat cu cainele, sigur e in parc. Ok, ma duc in parc, ajung la parc, intreb gasca de el, nu fusese acolo. Ciudat. Si-a pierdut baiatu telefonu, nu-l aude, e cazut intre scaune in masina, l-a inghitit cainele si asteapta sa-l evacueze pe parte ailalta. 
   Atunci imi vine o idee. E la o prietena, la care mai mergea la curte sa isi spele masina, mno, sa ma duc la ea. Ajung, il auzeam ca vorbea in curte. Il sun, nu raspunde. Isi da seama ca sunt la poarta, raspunde si iese din curte. Ah iubita blabla, hai sa mergem. NU. Atunci am zis nu. Ce faci aici, cu cine esti si de ce nu raspunzi cand eu am auzit din masina ca iti suna telefonul? 
   Din curte iese o gazela. Vine cu tupeu la mine la geamul masinii si imi intinde mana. Imi spune un nume balmajit si ca ea e iubita lui. Ma sa mori tu? Adica si tu si el amandoi. Cum esti iubita lui? Estem doua? El isi gaseste scuza, n-am vrut sa plec atunci cand mi-a zis, uite ce-am facut, nesimtita de mine. Pai de stricat de combinatii imi ardea mie? L-am busit in moaca si am plecat, umflata de plans, ca nu imi mai nimeream locul de parcare cand am ajuns acasa.
   Ce-a facut mirobolantul? In vacanta noastra, "pe patul meu si pe muzica mea", cum ar zice zambaretul, s-a dus sa se vada cu amicii, dar a dat de donsoara, preferata lu doamna ma-sa de care pomeneam mai sus. Si daca tot s-au intalnit de ce sa nu se futa? Si daca tot s-au futut, de ce sa nu se mai futa iar? Si iar.
   Culmea, tot el distrus, ca nu stia pe care dintre noi iubeste mai mult! Si se gandea ca el vrea sa fie musulman sa ne aiba pe amandoua! 
   Asadar, in vacanta mea, cu ala de imi promitea luna de pe cer si deja vorbea de copiii nostri intrati la liceu, cu toata increderea ca barbatul nu tre' legat de tine, ci lasat liber ca sa se simta om ce ar trebui sa fie de fapt, in vacanta mea si de la distanta, am luat muie. Si a fost naspa. 

Aici era loc de poza, dar nu pun poza la postarea asta. Doamna ma-sa e mare avocata si mi-a mai zis ca ma da in judecata o data. Cand i l-am lasat pe adorabil descult in padure. Si desigur, era tot vina mea. :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu