duminică, 19 aprilie 2015

Controverse

   Sunt opinii care pot starni controverse. Oricum, am observat tendinta majoritatii de a nu accepta pareri diferite, chiar daca ele sunt argumentate. Cu ce am socat eu lumea? Cu multe :)) Insa la ce voi enumera mai jos am avut cele mai virulente si ciudate reactii.

  • Spun un NU raspicat vaccinarii. De ce as baga in mine virusuri si alti compusi necunoscuti doar pentru a pune organismul sa lupte aiurea? Organismul lupta cum stie el mai bine. Mult mai bine decat dicteaza societatea. Reactie: tu esti vaccinata, de aia vorbesti asa, cand o sa ai un copil o sa se imbolnavesca. Hmm.. pentru cine are viziuni de genul despre copiii pe care inca nu ii am, o sa ia locul 1 la olimpiada de mate din 2028? :|
  • Sustin si promovez cu tarie controlul anual ginecologic, din moment ce atatea probleme au rezolvare 100% cand sunt luate din fasa. Reactii: nu am o viata sexuala, de ce sa merg la ginecolog? AAAAA??? E scump, nu-mi permit. Daca sunt bani de contraceptive, adica de sex, gasesti si bani pentru sanatate.
  • NU imi plac pisicile. Prefer sa nu ma ating de ele, nu le-as face rau never ever, dar nu le vreau in preajma. Reactie: vaaaaaaaaaai, e o fiinta! Cum poti sa spui asa ceva? Iubesti cainii, de ce nu si pisicile?? Da, sunt fiinte, nu am nimic cu ele, nu vreau sa le omor. Nu imi plac si nu le vreau in preajma, ati auzit de alegeri "personale"? Sunt false, sunt numai pentru ele, cand le e lor bine, inglobeaza toate trasaturile de care fug la oameni. Asa ca, no cats for me.
  • NU voi vota niciodata cu stanga. NU voi vota niciodata cu partide corcite. Reactii: X e cel mai bun, va creste pensiile, va crea locuri de munca, viata in Romania va fi un rai. Va doresc succes, viata e un rai cand ti-o faci singur asa.
  • Sunt botezata ortodox si sunt credincioasa, nu la modul habotnic, preoti, biserica. Dar NU imi voi boteza copilul, cand il voi avea, pana nu va intelege singur despre ce e vorba si isi va alege religia pe care vrea sa o urmeze. Reactia: huooo, paganoooo! Credinta e un aspect important al vietii. Sunt sigura ca parintii mei au ales cu bine si grija pentru mine. Eu as fi ales budismul. Nu voi face demersuri niciodata in sensul asta, asta nu ma impiedica sa citesc, sa ma informez, sa fiu de acord, sa imbratisez.
  • Sustin si promovez cu tarie miscarea. Mens sana in corpore sano. Reactie: tu esti slaba poti sa te misti! Tu ai prea mult timp! Esti tanara, te preocupa sa arati bine. Cred ca un om sanatos incepe cu un organism care se misca organizat. Bun, spalam geamuri, dar asta nu e ritm cardio. Poti sa incepi sa faci sport la orice varsta, adaptat chiar si la probleme de sanatate. Timp pentru tine si corpul tau? Cum sa n-ai? Sunt mai tanara acum decat acum 10 ani, tocmai pentru ca nu trece vreo zi fara sport.
   Respectati opiniile altora, interveniti cu argumente cand difera de ale voastre si doriti sa va expuneti parerea. Nu renuntati la opiniile si valorile voastre, cat timp credeti in ele si va fac viata mai buna si frumoasa. Sa ne fie bine. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu