miercuri, 9 aprilie 2014

Mult(umesc)

   Am lipsit mult, mult prea mult. Am scris in ultima vreme zeci de pagini, pe hartie asa cum imi place mie. Ganduri si lucruri mult prea personale, file de jurnal si de viata.
   M-am gandit la trecut, mi-am dat voie sa ma scufund cu adevarat in el, sa imi amintesc tot, sa rad sau sa plang, de fericire sau de durere. Asa simt ca pot lasa absolut tot sa plece. sapand, pana nu mai ramane nimic neasumat si netrait la momentul respectiv. Nu am sa pot lasa sa plece insa niciodata unele imagini, amintiri si gesturi. Femeia cu aripi de inger ramane mereu cu mine, parte din mine si asta ma bucura. Ca inca imi amintesc tot si fiecare amintire ma bucura, iar oglindirea sufletului ei in mine ma umple de divinitate.
   In alta ordine de idei, intre doua sesiuni de frisoane, tuse si alte cele specifice unei raceli sacaitoare, beau zilnic dintr-o cupa cu soare si zambete. Nu stiu daca munca, persevernta, ambitia sau increderea in mine m-au adus aici, dar nici nu mai conteaza. Poate simt apropierea verii, a nisipului sub talpi si a apei marii. Sau poate ma simt pe mine si atat.
   Imi zboara zilnic gandul la o prietena plecata departe. Imi alin cu vocea ei dorul tigarilor fumate la ceas de seara cu veselie si barfe de fete. Si ma bucur de putinii prieteni care sunt aproape.
   Voi cei care sunteti aproape, va invit maine seara la karaoke. Vineri la Cernica, locul meu de suflet, la hramul Sfantului Calinic. Sambata la Festivalul Deltei din parcul "Lumea copiilor", Tineretului. Duminica sa sarbatorim ziua de Florii. Va mai invit sa fim copii in fiecare zi, sa ne bucuram de viata, de prietenie, sa ne bucuram ca ne-am intalnit si cunoscut, sa ne bucuram de vorbe calde si sincere si mereu, dar mereu, de dragoste. :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu