sâmbătă, 22 februarie 2014

Barbatul.. potrivit.. tie.

   Cum stii ca esti intr-o relatie care duce undeva? Ca nu e inca o pierdere de timp, de sentimente? 
   
   E destul de dificil, pentru ca nu poti spune ca ai cunoscut cu adevarat un om nici dupa 20 de ani petrecuti impreuna, in aceeasi casa, in acelasi pat, cu aceleasi obiceiuri. Dar iti poti da totusi seama daca te indrepti spre ceva comun, daca urmaresti niste semne care sunt clare si universal valabile. 
  Un barbat caruia ii pasa macar de tine, sa nu mai vorbim de dragoste, va fi atent la nevoile tale, la placerile tale, la durerile tale. Nu va incerca doar sa iti fie alaturi, ci chiar iti va fi. Ii vei simti prezenta ocrotitoare si calda.
  Va comunica mereu cu tine, iti va povesti despre el si va asculta ce ii spui despre tine. Te va prezenta prietenilor lui, te va include in activitatile lui, nu te va face sa te simti prost in nicio situatie. Va rade cu tine, si nu de tine, cand te vei dovedi a fi cea mai nepriceputa jucatoare de biliard, cand iti vei varsa vin pe haine sau cand vei aluneca direct intr-o balta. Isi va potrivi pasul cu al tau, atunci cand mergeti pe strada. Se va bucura cand iti pui usor capul pe umarul lui intr-un gest dulce si simplu.
  Isi va face timp pentru tine, indiferent cat ar fi de ocupat. Foarte multe lucruri tin de educatia primita in familie. Se vede de la o posta. Sunt insa si barbati care nu au vazut si nu au intalnit gesturi si lucruri frumoase in familiile lor, dar vor sa fie ei altfel, diferiti si fericiti. Si oricat am incerca sa dam vina pe barbati, ca sunt toti porci si nepasatori, ca inseala, ca asa sunt ei si gata, un barbat caruia ii pasa, unul care se indragosteste, va face toate lucrurile de mai sus si multe altele in cel mai natural mod posibil. Pentru ca asa simte ca trebuie sa faca.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu