duminică, 22 decembrie 2013

Femei.. gagici.. tipe.. fete.. si FEMEI..

    Am scris despre barbati. Ar fi mult mai multe de zis. Si de despicat firul in patru. Azi scriu despre femei.. Sunt de multe ori rusinata sa fiu bagata in "aceeasi oala" cu toate tipologiile de femei. Cateodata vad cate o femeie si mi-e rusine ca suntem la baza aceeasi specie. Pentru ca foarte multe femei pot fi catalogate in atatea feluri incat femeia ajunge sa fie o mizerie. Si numai un barbat foarte inteligent va mai face diferenta.
   Sunt fetele care inca nu s-au maturizat si poate nici n-o vor face. Le e bine asa. Fac o facultate musai la particular, parintii le cumpara o masina fitzosica, le platesc haine scumpe si vacante. Le gasesti in cluburi, pe tocuri pe care abia pot merge, de dans nu mai vorbim. Daca le intrebi cu ce se ocupa, majoritatea vor spune ca au o firma. Ca e taraba in Europa sau salon cosmetic nu mai conteaza. Au deschis-o mami cu tati. Dar ele sunt manager. Barbati? Haha! Cate unul pe seara, pe vacanta. Cu bani desigur. Ca nici mami cu tati nu sunt sac fara fund.
   O variatune pe aceeasi tema sunt fetele pitzi, cu imitatii de Chanel, Hermes, creier.. Le gasesti in cluburi, in Centru Vechi, pe Dorobanti. Ele se agata de orice tip cu portofel umflat.  Ca e urat, cu 20 de ani mai mare, gras, chel, fustangiu, prost, ce conteaza. Le scoate din foame. Si daca se mai si indragosteste adolescentin de ele, au viitorul asigurat. 
   Femeile de cariera, cele care lucreza nonstop, care sunt atat de importante ca trebuie sa iti faci programare pentru o intalnire cu ele. Sunt inteligente in domeniul lor. Dar daca ai schimbat firul discutiei le-ai pierdut. O sa ajunga atat de mari, incat tu nu mai ai ce sa le oferi. Chiar nimic. Decat poate o noapte cand se apropie de menopauza si hormonii le-o iau razna. Cele mai tinere inca spun ca viseaza la familie. Dar cand ar avea timp de ea? Probabil un copil se creste doar cu bona, il saluti 10 minute seara inainte sa pleci la o receptie, oricum are totul, ce mai vrea si atentia si timpul tau?
    Femeile bune si sufletiste, care stau insa cu barbati care le bat si/sau le inseala. Care uita de ziua lor. Care le tin la cratita, drept menajere sau pentru ca nici nu baga de seama ca ele mai sunt acolo. Cine se complace in situatia asta.. isi merita soarta..
  Femeile normale intr-o lume anormala. Femeile anormale din lumea asta normal-paranormala. Au independenta financiara, dar nu mor sa le ridice vreo multinationala statuie. Se imbraca asa cum simt. Se poarta asa cum simt. Au inca sentimente. Nu mai doresc sa se implice in relatii aiurea. Stiu ce vor de la viata, pentru ca isi cunosc adevarata valoare, cu defecte si calitati. Sunt genul de femei alaturi de care poti sa mergi la cea mai fancy petrecere dar si pe stadion. In varf de munte cu rucsacul in spate, dar si intr-o vacanta exotica. Le poti prezenta prietenilor si parintilor tai. Pentru ca stiu sa se poarte. Cu toate categoriile de oameni. Pentru ca nu sunt false, dar au bun simt. Pentru ca esti mandru sa le ai langa tine, in viata ta.  Iti vor aduce mancare si ceai la pat daca te simti rau. Nu isi vor bate joc de sentimentele tale, nici de banii tai. Nu vor fi geloase niciodata pentru ca iesi la o vorba cu baietii. Pentru ca stiu ca esti atat de inteligent incat sa stii ca daca o dai in bara va fi pentru prima si ultima data. Vor fi mereu doamne in societate, gospodine acasa si cele mai adevarate "bitches" in pat. Pentru ca pot sa le faca bine pe toate. Le place sa fie cameleonice. Insa doar pentru tine ;)


   
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu